Speciale abonnement aanbieding 2023

Neem nu een abonnement op Focus en maak gebruik van deze tijdelijke actie.
Je krijgt nu 30% voor het eerste jaar (10 nummers). Je betaalt dan geen € 72,- maar € 50,40.

Zo ontvang je 10 keer Focus in de brievenbus, maar ook digitaal. Daarnaast kun je profiteren van korting op workshops en activiteiten. Ook krijg je in 2023 een aantal gratis educatieve e-boeken over verschillende technische onderwerpen en krijg je nu, bij het afsluiten van een abonnement, een (papieren) boek gratis nagestuurd. Je kunt kiezen tussen het Handboek portretfotografie bij bestaand licht of het Handboek portretfotografie met flitslicht. Bovendien krijg je als abonnee 10% korting bij zowel BBP Light, importeur van diverse merken op het gebied van licht; 10% bij Coloron, een professioneel afdruklab en 20% bij fotoservice CEWE. Verder bieden wij een aantal keer per jaar producten aan voor een prijzen die ver onder de winkelprijzen liggen. Deze zijn uitsluitend te bestellen onder vermelding van je abonneenummer.

Focus is onafhankelijk en bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers en freelancers. We maken ons tijdschrift met veel liefde en aandacht. Inmiddels alweer bijna 109 jaar! En dat maakt Focus bijna het oudste, nog bestaande, fotografietijdschrift van de wereld; alleen twee Britse fototijdschriften zijn nog ietsje ouder. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.
Wij hopen Focus nog vele jaren te kunnen maken, maar kunnen dit niet zonder de steun van onze lezers, de adverteerders en vooral van onze abonnees.

Veel plezier met het abonnement!