Speciale abonnement aanbieding

Neem nu een abonnement op Focus en maak gebruik van deze tijdelijke actie.
Je krijgt nu maar liefst 40% voor het eerste jaar (10 nummers). Je betaalt dan geen € 69,75 maar € 41,85.

Focus is onafhankelijk en bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers en freelancers. We maken ons tijdschrift met veel liefde en aandacht. Inmiddels alweer bijna 108 jaar! En dat maakt Focus bijna het oudste, nog bestaande, fotografietijdschrift van de wereld; alleen twee Britse fototijdschriften zijn nog ietsje ouder. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.
Wij hopen Focus nog vele jaren te kunnen maken, maar kunnen dit niet zonder de steun van onze lezers, de adverteerders en vooral van onze abonnees.

Als Focus abonnee krijg je nog meer voordeel: zo krijg je ook 10% korting bij zowel BBP Light, importeur van diverse merken op het gebied van licht; 10% bij Coloron, een professioneel afdruklab en bij fotoservice CEWE. Verder bieden wij een aantal keer per jaar producten aan voor prijzen die ver onder de winkelprijzen liggen. Deze zijn uitsluitend te bestellen onder vermelding van je abonneenummer. Deze aanbiedingen worden aangekondigd in de Focus edities en in onze nieuwsbrieven.

Veel plezier met het abonnement!