Tijdelijke abonnement aanbieding 202302

Focus bestaat in januari 2024 maar liefst 110 jaar en om dat te vieren geven wij voor een korte periode een heel hoge korting op een abonnement.

Ontvang 6x Focus in de brievenbus en digitaal in de app plus nog 2 extra edities enkel digitaal in de Focus app. De digitale edities kun je lezen op je smartphone of tablet of, via de webversie, op je pc, waar en wanneer maar wilt.
Je krijgt voor het eerste jaar een korting van maar liefst 50%. Je betaalt dan geen € 72,00 maar slechts € 36,-.

Wil je Focus liever alleen digitaal lezen, dan kan dat nu ook. Voor een digitaal abonnement geven we tijdelijk een korting van 40% voor het eerste jaar. In plaats van € 58,- betaal je dan € 34,80 voor een digitaal abonnement.

 

Als abonnee van Focus kun je profiteren van kortingen op workshops en activiteiten. Zo hadden we laatst masterclasses van Koos Breukel en Frank Ruiter met flinke korting. In 2024 zullen wij weer verschillende masterclasses organiseren en rondleidingen door grote tentoonstellingen in het land.

Bovendien krijg je als abonnee 10% korting bij zowel BBP Light, importeur van diverse merken op het gebied van licht; 10% bij Coloron, een professioneel afdruklab en 20% bij fotoservice CEWE. Verder bieden wij een aantal keer per jaar producten aan voor een prijzen die ver onder de winkelprijzen liggen. Deze zijn uitsluitend te bestellen onder vermelding van je abonneenummer.

Focus is onafhankelijk en bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers en freelancers. We maken ons tijdschrift met veel liefde en aandacht. Inmiddels dus alweer bijna 110 jaar! En dat maakt Focus bijna het oudste, nog bestaande, fotografietijdschrift van de wereld; alleen twee Britse fototijdschriften zijn nog ietsje ouder. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.

We hopen Focus nog vele jaren te kunnen maken, maar kunnen dit niet zonder de steun van onze lezers, de adverteerders en vooral van onze abonnees.

Indien je gebruik wilt maken van deze korting* op het eerste jaar Focus vul dan het bovenstaande formulier in.

*deze actie is geldig tot en met 29 februari 2024

Wil je liever een cadeau in plaats van een korting?

Kijk dan op de website voor een regulier abonnement met een mooi statief van Cullmann als cadeau*. Dit statief heeft een winkelwaarde van € 139,95 en kun je nu gratis krijgen bij een regulier abonnement. Indien je geen gebruik wilt maken van deze aanbieding, kun je hem wel cadeau doen aan iemand anders! Wij zouden het enorm waarderen als we jou, of iemand via jou, binnenkort weer als abonnee mogen begroeten.

*De actie met het Cullmann statief geldt tot 31-12-2023 of zo lang de voorraad strekt.