Tijdelijke abonnement aanbieding 202302 (2)

Focus bestaat in januari 2024 maar liefst 110 jaar en om dat te vieren geven wij voor een korte periode een heel hoge korting op een abonnement.

Ontvang 8x Focus, waarvan 6x in de brievenbus en digitaal in de Focus app en 2x uitsluitend digitaal in de app. Je kunt Focus dan lezen op je smartphone of tablet of, via de webversie, op je pc, waar en wanneer maar wilt.
Je krijgt op het eerste jaar een korting van maar liefst 50%. Je betaalt dan geen € 72,00 maar slechts € 36,-.

Wil je Focus liever alleen digitaal lezen, dat kan ook! Voor een digitaal abonnement geven we tijdelijk een korting van 40% voor het eerste jaar. In plaats van € 58,- betaal je dan € 34,80 voor een digitaal abonnement.

 

Als abonnee van Focus kun je profiteren van kortingen op workshops en activiteiten. Zo hadden we laatst masterclasses van Koos Breukel en Frank Ruiter met flinke korting. In 2024 zullen wij weer verschillende masterclasses organiseren en rondleidingen door grote tentoonstellingen in het land.

Bovendien krijg je als abonnee 10% korting bij zowel BBP Light, importeur van diverse merken op het gebied van licht; 10% bij Coloron, een professioneel afdruklab en 20% bij fotoservice CEWE. Verder bieden wij een aantal keer per jaar producten aan voor een prijzen die ver onder de winkelprijzen liggen. Deze zijn uitsluitend te bestellen onder vermelding van je abonneenummer.

Focus is onafhankelijk en bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers en freelancers. We maken ons tijdschrift met veel liefde en aandacht. Inmiddels dus alweer bijna 110 jaar! En dat maakt Focus bijna het oudste, nog bestaande, fotografietijdschrift van de wereld; alleen twee Britse fototijdschriften zijn nog ietsje ouder. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.

We hopen Focus nog vele jaren te kunnen maken, maar kunnen dit niet zonder de steun van onze lezers, de adverteerders en vooral van onze abonnees.

Indien je gebruik wilt maken van deze korting* op het eerste jaar Focus vul dan het bovenstaande formulier in.

*deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2024

Wil je liever een cadeau in plaats van een korting?

Wij hebben op dit moment geen abonnement met een cadeau. Op dit moment geldt er alleen een korting.