Tweede editie Kiek Veldhoven

0
Kiek Veldhoven
© Andrea Gulickx

Op woensdag 9 maart vindt de tweede editie van Kiek Veldhoven plaats in theater De Schalm in Veldhoven. Een inspirerende avond voor fotografen uit De Kempen en omstreken.

Naast een expositie in de foyer zijn er twee gastsprekers. Er is ruimte voor het verhaal van zowel lokaal talent als een landelijk bekende fotograaf. Rob Engelaar uit Mierlo werkt onder meer voor het ANP en neemt je mee in zijn wereld als nieuwsfotograaf. Een totaal ander verhaal hoor je later op de avond. Dan staat namelijk Andrea Gulickx op het podium. Zij is vooral bekend om haar creatieve fotografie en duikt daar deze avond dieper op in.  

Kiek Veldhoven
© Rob Engelaar

Het blijft niet alleen bij luisteren, want Kiek Veldhoven is interactief. Het publiek kan direct vragen stellen en een vast onderdeel is de fotobespreking. Alle bezoekers kunnen vooraf één van hun eigen foto’s insturen die bij het hoofdthema van deze avond past. Er bestaat een mogelijkheid dat jouw beeld dan door Andrea Gulickx wordt besproken. Daarnaast ga je naar huis met de nodige tips voor uitjes, exposities en andere fotografie-evenementen.

Tickets kosten € 9,- en zijn hier te koop.

Lees ook: Kiek Veldhoven: nieuw fotografie-event

Ook leuk om naar toe te gaan: Fotostudio De Jong naar het theater!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Geef je reactie!
Schrijf hier je naam